In cadrul proiectului se vor organiza programe de formare profesionala in domeniile:

Pentru specialisti din cadrul SES-urilor si din echipa de implementare se vor organiza:

Consilier vocational

Poate ai crezut întodeauna că poți face lucrurile de unul singur și că nu vei avea nevoie de ajutor specializat, indiferent de natura acestuia. Totuși, sunt momente în viața unui om când un sfat venit din partea unui specialist poate să îți schimbe cursul vieții. Un necunoscut îți poate schimba viața și te poate face să te vezi cu alți ochi. 

În cadrul proiectului Social Economy 4 All, prima lună de vară a reprezentant o pepinieră de specialiști în CONSILIERE VOCAȚIONALĂ. Ce vor face ei? Citește mai mult

Antreprenor social

În cadrul proiectului „Social Economy 4 All”, 12 specialiști în economie socială care vor lucra în SES-uri și-au îmbunătățit competențele prin participarea la cursuri de formare profesională. Un lucru bine făcut are nevoie și de specialiști pricepuți, nu-i așa?

În perioada 18 - 22 mai s-a defăsurat cursul de antreprenor în economie socială... Citește mai mult

Formator

Pe parcursul lunii iulie specialiștii noști în economie socială au fost ajutați să ajute...

Între 29 iunie și 31 iulie s-a desfăşurat cel de-al treilea curs de specializare adresat specialiștilor în economie socială din cadrul proiectului - Instructor preparator formare... Citește mai mult

 

Pentru angajatori din cadrul SES-urilor (persoane care fac parte din grupul tinta) se organizeaza cursuri acreditate de:

Tâmplar

Munca înnobilează. Mai mult decât atât, lucrul cu lemnul poate fi o pasiune greu de lepădat. Dar ce-ar fi dacă am îmbina utilul cu plăcutul? Și cu o calificare? ... Citeste mai mult

Muncitor peisagist floricultor

Prelucrator topitura sticla la presa

Persoanele care fac parte din grupul tinta mentionat in proiect se pot inscrie si pot beneficia gratuit de formare profesionala certificata ANC.

Organizarea de sesiuni de instruire la locul de munca care se vor implementa in sistem dual (2 zile/sapt instruire teoretica si 3 zile/instruire practica), combinand formarea teoretica cu cea practica pentru un numar de 15 de persoane, cate 5 persoane pe fiecare domeniu de instruire.

Organizarea de stagii de practica care se vor implementa in sistem dual (2 zile/sapt instruire teoretica si 3 zile/instruire practica), combinand formarea teoretica cu cea practica pentru un numar de 15 de persoane, cate 5 persoane pe fiecare domeniu de instruire.

Formarea specialistilor in economie sociala activitate ce va fi coordonata de catre Partenerul 4, Die Querdeker care va include un model de instruire a profesionistilor prin prezentarea unor modele de economie sociala incluziva in cadrul unor sesiuni de instruire, vizite in strainatate, organizare de cursuri si evaluarea de competente in vederea certificarii ANC urmarind dobandirea competentelor de antrepenor social, consilier vocational si formator.

Ultimele 5 evenimente: