Seminar „Economia Socială pentru Toți”, Târgu Jiu, 13 iulie 2015


Seminarul referitor la economia socială și structurile aferente acesteia a ajuns la Târgu Jiu pe un fond cum nu se poate mai fecund.
 
În ultima zi a lunii iunie, Legea Economiei sociale a fost votată de către Parlamentul României. O lege desigur perfectibila a creat cadrul perfect pentru dezbateri pe tema economiei sociale și a proiectelor care o promoveaza pe teritoriul României. Social Economy 4 All este unul dintre ele, iar experții austrieci implicați au oferit pe 13 iulie exemple de bune practici pentru reușita SES-urilor (Structurilor de Economie Socială).
 


 
 
La discuții au luat parte autorități locale, ONG-uri și persoane interesate de extinderea și succesul acestui concept întru o Românie eficientă. Vă mulțumim tuturor pentru participare!
 

----

Seminarul european ”Economia socială pentru toți”  este organizat în cadrul proiectului Social Economy 4 All (POSDRU/173/6.1/S/148302), proiect strategic, trans-naţional, finanţat de Fondul Social European prin programul POSDRU, DMI 6.1 ce are ca obiectiv crearea unui model integrat pentru sprijinirea pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile din regiunile Nord Est şi Nord Vest ale României, prin dezvoltarea unor structuri de economie socială care să conducă la promovarea unei societăţi europene inclusive şi coezive.