Seminar „Economia Socială pentru Toți”, Buzău, 6 octombrie 2015


Pe 6 octombrie, Buzău și-a pregătit antreprenorii, managerii și personalului din cadrul structurilor de economie socială pentru Seminarul Regional „Economia Socială pentru Toți”. 
Evenimentul organizat de Asociația Kult-Art Suceava, în parteneriat cu Fundația Ecotop pentru Cultură și Educație Ecologistă Oradea, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și Die Querdenker Austria a adunat în jurul unei mese ONG-uri locale, dar și reprezentanţi din zona administrației publice locale și județene, printre care reprezentanți CJ Buzău, DGASPC Buzău și alte deconcentrate.
 
În cadrul dezbaterilor, experții austrieci în economia socială de la Die Querdenker Austria, dar şi reprezentanţii celor trei ONG-uri româneşti partenere în cadrul proiectului “Social Economy 4 All” au împărtăşit participanţilor din experiența lor în înființarea şi funcţionarea structurilor de economie socială. Astfel de proiecte se doresc a fi o soluţie reală pentru incluziunea pe piața muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile cum ar fi cele cu dizabilități, persoane de etnie romă, persoane care trăiesc din venitul minim garantat și familii care au mai mult de 2 copii sau familii monoparentale.
 
 
 
Vă mulțumim pentru primirea călduroasă!